tiistai 3. maaliskuuta 2009

Kesä tulee, tuunks mä?

Tänään on nyt sitten se kolmas kolmatta, ensimmäinen kalevalanpäivän jälkeinen tiistai. Eikä tänään tapahtunut yhtään mitään ihmeellistä. Mutta sain ihan hyviä uutisia, viitaten tekstiini parisen viikkoa sitten. Jossa taas hölmönä uhosin olevani juomatta tähän päivään asti. No juu en ollut.

Perjantaina lähdin vittuillakseni purkamaan Passeli-ahdistustani Tsadiin, elikkäs kera Joosefin moikkaamaan Tsärdeä. Ihan kun Topi Sorsakoskea ei vois kuunnella himassa. No ei oikeestaan voi, ei se ole yhtään sama ilman Tsärdeä. Meillä on muuten mun mielestäni vähintäänkin perverssi rituaali, kun menen Hälsinkiin juopottelemaan Tsärden kanssa. Joka jumalan yö kun tullaan kapakista, alkaa ihan mieletön Topi Sorsakosken fanitus. Kuunnellaan biisejä, ja lauletaan mukana. Suunnilleen tippa silmässä, isot miehet. Vittu, aika homoa. Ja siinä samalla suunnitellaan, mitkä Topin biisit otetaan repertoaariin, kun saadaan bändi kasaan... Tai siis bändihän on jo kasassa, kaikki muusikot eivät vaan taida tietää sitä vielä. Mutta perkele, tässähän on -pikku kaljoissa tietysti- oiva tilaisuus oikeastaan paljastaa orkesterimme kokoonpano koko laajalle kohta kymmenpäiselle lukijakatraalleni. Elikkäs (työnimi) Kasiniemen Mafia: Petja-vocals and consonants, Tsärde-guitar+backing vocals, Denso81-guitar, Aku-(b)ass guitar+gayboards when needed, Kimble-drums (niin, lapa, se on sun ukkos...).

On muuten ihan kiva kirjotella pikku pöhnässä. Kerhokin voitti Kärpät ja on tiukasti kiinni runkkarin kakkossijassa ennen viimeistä kierrosta, hyvä syy imeä vähän Koskenkorvaa. Siitä tulikin mieleeni, että käytiin sitten Stadista tultuamme Joosefin kanssa vielä Hämptonissa kyyläämässä, kun pirikaupungin pussinokat otti Kepalta käkeensä. Nakukin oli mukana.

(tässä välissä kävin tekstin läpi, ja totesin, että eihän tässä ole jumalauta mitään tolkkua. Tänkin ajan olis voinut käyttää hyödyllisemmin, esim. tsiigailemalla Spankwiresta Olivia Del Rion pätkiä. Hieno nainen, ei taida kyllä olla mikään ihan neitsyt enää.) Hah, ja te saatanan pervot luulitte, että mä linkittelen täällä jotain pornoa teille. En, hakekaa runkkarit itte.

Niin, vittu juu. S/M-liigan playoffsithan on siis ihan selkeä merkki, että kesä lähestyy. Tulipa hieno aasinsilta postauksen otsikkoon. Oliviaa muistellen ja itse itseäni korostaen vastaan: tuun mä. Ja mulla ei muuten ole sitten mitään tekemistä kenenkään toisen hörhön blogitekstien kanssa, kunhan ollaan kaimoja. Ja ihan selkeesti molemmat onnistuttu tuhoamaan kuulamme päihteillä -tai muuten- ihan totaalisesti.

-Petja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti