lauantai 28. maaliskuuta 2009

Kevättä kiveksissä

Jos tätä joku apinanaama vielä lukee, niin päivitetäämpä välillä.
Syy tähän saatanan munattomuuteeni ja lyyriseen saamattomuuteeni on taas ihan saatanan selkeä: nuo kaksi, ah, niin ihanaa ja jännittävää toverusta, alkoholi ja huumeet. Lisäksi on taas se helvetin aika vuodesta, kun ei pysty nukkumaan. Siis nukkuminen on luokkaa 2-3 tuntia yössä. Olen sen joka jumalan vuosi huomannut, että suunnilleen tuosta kevätpäiväntasauksesta eteenpäin on muutama viikko yhtä vittua ton nukkumisen kanssa. Viime yö tuli tosin nukuttua pitkästä aikaa ihan kivasti, kyllähän se univelka joskus tulee kirveen kanssa ovelle, pakkohan sen on. Ja kun älysin niin hienon asian, että kunnon pilvisavut yömyssyksi auttaa kummasti. Hasiksessa on vaan se vittumainen puoli, että se toimii aikalailla miten sattuu (ainakin meikäläisen kuulaan), riippuen ihan fiiliksestä. Mutta nyt ainakin jumalaton väsymys yhdistettynä muuten aika kivaan fiilikseen toi toivotun lopputuloksen. Kiva fiilis johtuu siitä, että kivojakin asioita tapahtuu, vaikka muuten juna kulkisi kokolailla raiteen vieressä penkalla.

Kaikkihan luonnollisesti tietävät yhden laatuaviisin tavan arvostella kiekkopelien pelaajia malliin "Leijonat ja Lampaat". Eritellään nyt sitten tähän vaikka viikon tapahtumia samalla tylillä, elikkäs seuraavana vuorossa viikon "Huorat ja Varkaat". Toimittakoon Huorat nyt vaikka sitä viikon positiivisempaa osastoa.

KOLME HUORAA: Aivan mainiota seuraa, ja sen siitä syntyneet ainakin omaan päähäni legendoiksi muodostuneet "sisäpiirisutkautukset" esim. "Saanks' mä kuvata sun persereikäs?" tahi "Et sä nyt vielä lähde mihinkään, nyt katotaan Kyläkäräjät". Mistään ei muuten käy ilmi, että minkä takia se Tommy Tabermann sinne poliisilaitokselle oli viety...

KAKSI HUORAA: Erittäin motivoitunut päätökseni pysytellä raittihina seuraavat kolme viikkoa. Ja tähän ei sitten kuulu pätkääkään tosiaan unettomuuteen poltellut savut.

HUORA: Tsärde, olet sä veikeä mies, vittu sun kanssas on hauskaa. Ah, mä panisin sua joskus, jos olis edes pienenpieni toive, että saisin erektion kaltaisessasi seurassa.

Huoraosastolla annan vielä erityismaininnan toverini Victorin valokuvagallerialle. Kun 24/7 heiluu kamera kourassa, niin joskus tulee näemmä oikein osumiakin... Tuli hyvät fiilikset, thänks.

Ja varkaat:
KOLME VARASTA: Tämä vitun unettomuus. Sekään ei haittaa silloin, kun on jotain laadukasta tekemista öisin, niikuin "joskus on ollut", mutta pääpiirteissään aika vitunmoinen vaiva.

KAKSI VARASTA: No Kerho. Mitä tähän muuta sanois, aika hämmentävää. Suorastaan saatanan hämmentävää. Pienimuotoinen shokki. Tänä keväänä ainakin meikäläisellä oli vahva usko, että päätyyn asti mennään. Ja pääsen taas kolmen vuoden tauon jälkeen pujottamaan kultamitalin Loikkaan Juhiksen kaulaan. Ja uskon, että ainakin ystäväni Nysäkin oli jo henkisesti valmistautunut pikku painimatsiin Sailion Sillin kanssa. Huoh.

VARAS: Hämeenlinnan poliisit. Olette te vaan aika veijareita.

Varaspuolella annankin sitten erityismaininnan ihan itselleni. Suur-Hämeenlinnasta kantautuneen "positiivisen" uutisen johdosta sain todeta, että enpäs olekkaan onnistunut narkkaamaan itseäni täysin "toimintakyvyttömäksi".

Tällätään tähän vielä erinomainen musiikillinen pläjäys. Mun mielestäni orkesterimme näyttää huomattavasti paremmalta kuin kuulostaa, ainakin tossa kunnossa.

-Petja

5 kommenttia:

  1. Aika paljon oot saanu tekstiä, kaikes ei kyl oo ihan kybäl messis, mut noin niinku pääpiirteittäin kyllä.
    Tää laiffi on kuiteski aika syvältä, tökkii aika vitusti välillä...mut aina tästä paskasta on noustu!
    Mut yx juttu jäi vaivaan.Haluisit höperehtii selvänä...näin ainakin ymmärsin...
    Mikä on pisin "putki" selvänä?

    VastaaPoista
  2. Pisin putki selvänä...hmmm... On aika vitun vaikee määritellä, mitä on "selvänä", mutta eiköhän ne näin aikuisiällä ole ollut semmosia aikoja, kun on ollut linnakkeessa. Elikkäs joitakin kuukausia.

    Mutta enpä muuten ole varmaan kahta viikkoa pitempään ollut ihan täysin streittinä.

    Ei sitä aina vaan ehdi.

    -Petja

    VastaaPoista
  3. No jo on kiire...
    kuukaudessa on aika monta päivää ja kalenterista saa lisää :-)

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Ja mitäs sitä selvinpäin maailmaa kattelis kun se humalassa näyttää paljon paremmalta...
    Selvinpäin saattaisi vahingossa totuuskin olla naamn edessä..

    VastaaPoista