torstai 22. tammikuuta 2009

No niin, tässä se nyt sitten oli

Tipaton tammivuosi kesti sitten reilun viikon. MUTTA EI EDES HARMITA! Siis, minkä helvetin takia ihmisen pitäis olla selvinpäin väkisin, kun kännissä on välillä ihan saatanan paljon hauskempaa ja parempi fiilis? Kertokaa, rakkaat ihmiset, ja perustelkaa perkeleen hyvin.

Niin, siis perstaina menin ihan suosiolla duunin jälkeen oluselle, ja aloin pohjustamaan HK:n keikkaa varten. Oli muuten mainio setti, vaikka Donaria se tietysti jäi vajaaksi. Naisseuraa oli pilvin pimein (jos ei muuta keksi, niin sitten vongataan kavereitten siskoilta...) ja muutenkin onnistunut ilta siihen asti, kun poistettiin saluunasta jonkun mitättömän painimatsin seurauksena. Juuri sitä perjantaita enempää en sitten dokaillutkaan, vaan viihdytin itseäni ihan muilla tavoin. Tutustuin aivain mahtaviin uusiin ihmisiin, löysin vanhoista tutuista uusia piirteitä ja muutenkin oli helvetin kivaa. Maanantaina ostin vielä pojalleni helvetin halvalla kannettavan tietokoneen. Hieman tosin nolottaa, että käytin toisen punttarin ahdinkoa hyväkseni...VITUT.

Oli muuten taas kiva huomata, kuinka kiinnostuneita Hämptonin miliisit ovat minun alastomasta kropastani. Pysäyttivät auton, jossa olin kyydissä, ja veivät laitokselle syyniin. Kyllä niitä taas harmitti, kun mitään ei löytynyt, ja tikkaritestikin oli puhdas. Mitähän lie miettineet, kun autossa on neljä jannua, joista kolmella on huumeidenkäyttövälineistöä mukana, ja sillä yhdellä -elikkäs minulla- jolla ei ole, on ainoastaan rahaa... Saavat mun puolestani ressukat pitääkkin mua huumekauppiaana, saavat oikeat kaverit sitten toivottavasti touhuilla vähän vapaammin. Seurasivat meinaan meikäläistä koko maanantai-illan ja yön, missä liikuinkin... Hauskaa sakkia kaikin puolin.

OK, se siitä, hauskaa oli. Haluankin tässä yhteydessä esittää julkisen kiitoksen kaikille Hämptonin upeille mimmeille, hauskoille seuramiehille ja yksinkertaisille poliisivoimille. Ah, ilman teitä maailma olis aivan saatanan tylsä paikka.

Työntekokin on vaihteeks ihan kivaa.

Tänään uudestaan Hämeenlinnaan, Kerho-Pelicans.

Niin, ja taas on ilmestynyt uusi lukija, hienoa. Jatka lukemista vaan, nyt alkaa taas pienen paussin jälkeen tulemaan tekstiäkin. Mutta Mork, muista ne tissit.

-Petja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti