perjantai 23. tammikuuta 2009

Tyvistä puihin noustaan

Voi ristus, minkälaisia ihmisiä tällätään töihin asiakaspalveluihin ym. puhelinvaihteisiin.

Tänään duunissa yritin lähettää sähköisiä vuosi-ilmoituksia verottajalle, käyttäen Tyvi-palvelua. No, salasana ei sitten natsannut, ja soitin asiakaspalveluun, että mikäs peijooni tässä mättää. Hetken aikaa jutusteltuani salasana korjattiin, ja kirjauduin sisään. Huomasinkin sitten, että perskeles, olenkin sitten -vahingossa tosin, ja Tyvi-asiakaspalvelun suosiollisella avustuksella- onnistunut pääsemään sisään "pikkasen" toisen kokoluokan firman tietoihin... Siis totesin, että pääsen tutkimaan ko. puljun kaikkia verottajalle sähköisesti lähettämiä tietoja, osingonjakoja ym. shittiä. MINKÄ EI TOSIAANKAAN KUULUISI OLLA ULKOPUOLISILLE TARKOITETTUA TIETOA. No juu, totesin, että olisin muun muassa voinut vaihtaa firman verkkolaskuihin oman tilinumeroni, ja salasananhan olin jo yhdessä avuliaan Tyvi-asiakaspalvelijan kanssa vaihtanutkin... No, pomoni ei kuitenkaan antanut minun käyttää hyväkseni oivaa tilaisuutta, vaan jouduin soittamaan asiakaspalveluun ja selvittämään tilanteen. Siellä ei kundi tainnut edes tajuta, minkä sortin munauksen oli tehnyt. "No, joudun varmaan ottamaan yhteyttä tähän toiseen yritykseen, ja kertomaan, että heidän salasanansa on muuttunut". Vittu, voin kuvitella sitä keskustelua:
- Tyvi-asiakaspalvelusta tässä hei. Tota noin, tossa yhden padasjokelaisen alkoholisoituneen tilitoimistotyöntekijän kanssa muutettiin teidän tyvi-salasananne. Sori.

Joo, ja tämä siis kävi ihan yhdellä puhelinsoitolla, kukaan ei missään välissä ollut kiinnostunut esim. meikäläisen henkilötiedoista, saatika niiden varmistamisesta... että näin.

No, toi kyseinen "hauska kommellus" piristi sentään hiukkasen muuten täysin vituilleen alkanutta päivää. Näin taas koko yön semmosia unia, että teki aamulla heti herättyä mieli hypätä ikkunasta. Tosin, mun tuurilla siinä olis vaan nilkka nyrjähtänyt, ja olisin rampana paleltunut sinne hankeen. En nyt sitten kuitenkaan hypännyt. Pitäis varmaan joka ehtoo ottaa yömyssyksi pitkä puikko tiukkaa viunaa, niin ei näkis niin kaihoisia unia...

Muutenkin, nää taitoluisteluskaba-ajat on viime vuosina ollut aika hankalia. Haikeeta on, sano mustilainen.
Ja vittu mitä lässynlässyä taas keskellä päivää.

-Petja

2 kommenttia:

  1. Voi petja kun pysty taas alottaan aamun hyvillä mielin kun lueskeli sun juttujas :D

    VastaaPoista
  2. Voi Anonyymi kun tuli hyvä mieli palautteesta. Tenks.

    VastaaPoista