keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Tipaton tammivuosi

On ilmeisesti jotenkin trendikästä ym. shittiä viettää jotain goddamn tipatonta tammikuuta. No joo, meikkiksen kohdalla se on jo myöhäistä johtuen ihan siitä, että on tullut ryypiskeltyä enemmän tahi vähemmän koko alkuvuosi. Syystä tai toisesta.

Ja itseasiassa -niinkuin kaikki allekirjoittaneen tuntevat tietävät- kaikki muutkin päihteet on aina ollut ihan vitun jees. Tai siis niinhän sitä kai jokainen tällainen seministi itselleen uskottelee. Tänään muuten taitaa olla vuoden ensimmäinen päivä, etten ole maistanutkaan mitään päihdyttäviä ainesosasia. Tai vittu, imeskelinhän mä tossa aamuyöstä kaksi (2) kappaletta kymppisiä pampuloita, ihan vaan paskaan olooni. Ja paska olohan johtui viinanjuonnista ym. porekitkuista, mutta vittuako siitä sen enempää.

Ja eikös tällainen bloggaaminenkin ole jotenkin saatanan trendikästä. Aloitin pitämään blogia ihan vaan vittuillakseni, ja lähinnä siksi, että kanssaihmiset saavat seurata täältä, miten edistyy meikäläisen juurikin tänään (no okei, lasketaan alkavaksi huomisesta, johtuen niistä kahdesta rouskutetusta Diapamista) aloittama projekti Tipaton tammivuosi - raittiiksi ilman Jeesusta.

Projektin nimi kertoo a) siitä, että tarkoituksenani on olla tästä eteenpäin vuoden päivät TÄYSIN raittiina, ja b) siitä, ettei siihen raitistumiseen mitään Jeesusta tarvita, vaan voin jatkaa väkivaltaa, kiroilua ja irtosuhteita ihan niinkuin ennenkin. Tosin, selvinpäin en varmaan noista osaa muuta kuin noitua niin maan perkeleesti.

OK. Tarkoitus ei kuitenkaan ole pitää mitään kuivanarkkausklubia pystyssä, vaan antaa tutuille ja tuntemattomille realistinen kuva siitä, mitä on kun tosissaan pyrkii irtautumaan päihteistä. Niin ja täällä tulen tietysti avautumaan muutenkin elämästäni, mulle kun tuppaa sattumaan aika paljon kaikenlaista ihan selvinpäinkin. Ja jos pyrin edes suunnillen päivittäin tänne kirjoittelemaan, niin ehkä sekin motivoi ainakin snadisti onnistumaan projektissa.

OK. Tänään oli saikkupäivä, johtuen ihan siitä, että aamulla mennessäni Mopettiin aamusumpille, totesin, että tulee paskat housuun in a moment, ja painelin puolijuoksua himaan paskalle. Töihin olisin kyllä vielä mennyt, mutta pomoni ei päästänyt. Ihan hyvä näin, eipä siellä juuri olis hommia ollutkaan. Käski muuten pysymään himassa vielä huomennakin. No, kassotaan nyt, maltanko pysyä. Jaa niin, maanantaina on eka koulupäivä, vittu pitää varmaan nakittaa joku punttari näppäämään mulle kyniä ja kumeja ja penaali...

Näillä mennään, sano Virmanen kun suohon uppos...

-Petja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti