keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Terveisiä pirikaupungista

Kävin Lahdessa, ihan oikealla asialla. Siis asia-asialla, joka jo aikaisemmin aiheutti stressiä, olisko ollut perjantai kun siitä mainitsin. No se stressikin nyt siirty sitten etiäppäin, enkä tällä kohtaa avaudu siitä sen enempää. Mutta tulevaisuudessa pidän siitä oikein luennon.
En ole silti vieläkään ajautunut päihteidenkäytön lavealle polulle. Joten ei hätiä mitiä. Oli vaan vieraita -tai siis tuttuja miehiä- kylässä, niin en ehtinyt kirjottelemaan tänään enempää. Sen verran kerron, että KIELTÄYDYIN tarjotuista päihdeaineista. Mutta paskanjauhannan puute on ollut taas sellanen, että kelpaa "huonompikin" seura.

Siis, jos joku teistä ihanista kahdesta (Mikko, sä voit passata sen tissinnäytön, mutta lukemista toki saat jatkaa) nussunassulukijastani epäilee, että projektini on mennyt vituilleen jo nyt, niin SE EI PIDÄ PAIKKAANSA!

Ostin tänään niitä verhoklipsuja. Löysin, piru.
Ja treffasin vanhan tuttuni (soitin ihan piruuttaan, että "mitäs lyyli, vieläkö muistat, lähetäänkö sumpille?") jolla on muuten all-time historian toiseksi kauneimmat tissit. Kiva mimmi, mutta...äh.

En jaksa jauhaa enempää, pakko niin sanotusti panna maata, että sais tolla työpuolellakin jotain aikaiseksi edes huomenna.

-Petja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti