lauantai 24. tammikuuta 2009

Projektia pukkaa

Niinkun todettua, projekti Tipaton Tammivuosi meni käsille heti alkuunsa. Mutta ei hätää, aloittelen tässä jo kahta uutta projektia. Ensimmäisen projektin työnimi voisi olla vaikka Kilo Pilveä. Ja toisen esimerkiksi Nussitaan Siwan Myyjää THC-pöllyssä.

Niin, siis ensiksikin ajattelin hommata haltuuni kilon pilveä. Elikkäs hashista tahi savuja, niinkuin jotkut sitä leikkisästi nimittävät. Sitten alan varteenotettavaksi huumekauppiaaksi, kokeilen, kuinka kauan kestää poistaa kilo näin pienessä kylässä. Ja kun kilo on myyty, lähden Thaimaahan. Vaikka toverini Hieno oli sitä mieltä, että taitaa olla Konnunsuo todennäköisempi vaihtoehto, jos tän kokoisessa pitäjässä meinaan kilojen kanssa alkaa leikkimään. No kuitenkin, ilmoittelen täällä sitten julkisesti, kun minulta voi tulla ostamaan huumeita.

Toiseen projektiin sain idean, kun kävin äskettäin Siwassa ostamassa saunakaljoja. Siellä oli töissä naisihminen, joka on aina niin iloinen ja juttelee ja kaikkea sen sellaista. Ajattelin, että miksi en ole aikaisemmin ajatellut, että tuuppaan sitä vielä joskus. Sitten kun minulla on se kilo pilveä, niin pyydän sen kylään ja poltellaan savut ja naidaan. Ja sitten lähdetään hirveissä THC-övereissä katsomaan Siwan kassakaappia. Että aika hyvä suunnitelma, mun mielestäni. Ja sitten mä heräsin.

Nyt saunaan, ja sen jälkeen saatan vaikka lähteä kylille. Jos näkis vaikka Hokkasen Heikin, se on sentään hieno mies.

-Petja

2 kommenttia:

  1. kukas tää onnekas siwan myyjä on? :D

    VastaaPoista
  2. Menee vähän turhan helpoks, jos alan nimiä tassä kertomaan, mutta jos käytämme salanimeä Una, kun nainen taitaa olla naimisissa kumminikin.

    VastaaPoista