torstai 5. helmikuuta 2009

Dokupäivien TOP-7

1. SUNNUNTAI
Ehdottomasti. Ei kahta sanaa. Aivan loistopäivä mennä kurdibaariin jatkamaan viikonlopun viettoa ja häviämään loputkin rahansa kortilla. Jutut on sunnuntaisin aina parhaita, vitun väsynyttä tarinaa, kun kaikki oleellinen on jo viikonlopun aikana kerrottu. Silloin tyhjäpäisyys loistaa, ja pohmelonkorjailu saa uusia ulottuvuuksia. Koneet käy, mutta kukaan ei ohjaa. Varsinkin toverukset Nysä ja Lärviö ovat aivan fantom-luokan sunnuntaikaljaseuraa. Ankaraa pohdintaa mahdollisista edellisiltaisista jääkiekko-otteluista, tilitystä turpaansaamisista. Ja allekirjoittaneella yleensä saamatta jäämisistä. Nimenomaan Saamatta. Sunnuntaisin tuntuu siltä, että kaikilla tuntemillani ihmisillä olisi joku pakonomainen tarve ylittää kusipäisyydellään kaikkien muiden viikonlopun aikana suorittamat älyttömyydet. Fuck, I love sundays!

2.MAANANTAI
Aletaan punnitsemaan kovuutta. Kaikki amatöörit ja hienojen paukkujen kanssa säheltäjät ovat nyt viimeistään hävinneet kuvioista. Jäljellä on vain olennainen. Tunnelma on yleensä aika vaisu, johtuen ehkä siitä, että jäljellä ovat vain ne, jotka pitävät rokulia ja potevat morkkista. Toisaalta, jos maanantaina sattuu olemaan oikein viimeisen päälle hyvä fiilis, niin silloin on ainakin tilaa örveltää. Kunnolla. Usein tulee örvellettyäkin.

3.TORSTAI
Mikähän vittu siinä on, että jos on viikon kiltisti töissä ja uskovainen ja muutenkin viettää alkuviikon niinkuin joku hinaaja, niin viimeistään torstaina on pakko vetää kunnon lärvit? Ei jumalauta voi millään odottaa perjantaita, että vois huoletta kiskoa, ei tarvis ajatella töihinmenoa ym. turhaa shittiä. Tämä ei tosin koske meikäläistä, kun ei niitä tule torstaisin muutenkaan mietittyä. Viikonloppu alkaa vittu torstaina! Viimeistään. Homot.

4.LAUANTAI
Jos jonain päivänä viikosta saa randompillua, se on todennäköisesti lauantai. Paras päivä ottaa sellainen sopiva easykänni, ja lähteä pillumettälle. Ja jos vähänkin viitsii kotipihaa pitemmälle lähteä, niin aika usein myös saa. Vituttaa vaan, että yleensä ei viitsi. Viinaa saa läheltäkin. Ja jos joku nuori nainen tätä joskus lukee, niin meille saa tulla lauantaisin antamaan persettä. Viinaa on, eikä tarvi mennä sitten edes kotipihaan asti.

5.PERJANTAI
Ja jos jonain päivänä viikosta saa rentouttavan päähänlyöntikilpailun aikaiseksi, niin se on todennäköisesti perjantai. Silloin ihmiset eivät tule baariin "juhlimaan", vaan purkamaan työviikkonsa paineita. Väkeä on yleensä paljon, ja saatanan sekaisin. Hyvin mahtuu joukkoon. Jos haluaa mennä baariin kunnolla poreessa, niin kannattaa valita perjantai. Ja pullo tiukkaa ennen ekoja vetoja, niin vot.

6.KESKIVIIKKO

Pikkulauantai. Mikä vitun pikkulauantai??? Kuka vitun puliukko senkin on keksinyt (olikohan muuten Viking-Lotto syy vai seuraus termistä "pikkulauantai"... varmaan valvon ens yön ja mietin tätä)? Kesäisin taitaa olla jotain tantsuloita ja iltamia, joissa antautuvaisia mökkiläisnarttuja, mutta muuten aika mitäänsanomaton pämppäpäivä.

7.TIISTAI
Ei vaan vittu yksinkertaisesti enää jaksa. Kukaan. Ainoa plussa siitä, että tiistai on viikon ensimmäinen päivä, kun Pubi on auki. Ei sielläkään kyllä ketään ole.

-Petja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti