keskiviikko 18. helmikuuta 2009

"Se oli kunniakasta, herrani."

Kirjoitan välillä muutaman tavun blogin aiheestakin, mulkkuuttani. Niin, nyt koitti taas aika olla ihan selvinpäin pari viikkoa, ja siihen on jonkinnäköinen syykin. Siis ainakin 3.3. asti pysyn täysin irti päihteistä. Koska silloin, hmmm... tehdään päätöksiä tulevaisuudesta. Katotaan nyt, kuinka käy. Mutta 3.3. on vaan sellainen hyvä "merkkipaalupäivä", silloin ainakin jokunen asia selviää... (kerro nyt, kun kerran alotit!) No enhän kerro, mutta sen verran sanon, että eilen sain sen verran hyviä uutisia, että joutaa taas skarppaamaan ihan tosissaan. Se vaan on sinänsä sääli, että joutuu ton huumorin nyt sitten repimään jostain ihan muualta kuin tolkuttomasta perseilystä.

Kuten esimerkiksi näin työaikana (olen muuten ollut taas niin helvetin tehokas, oikeesti, että joudan kirjoittelemaan työmaallakin) internetistä. Tossa kun huvikseni selailin interwebbiä, niin tajusin senkin, mikä olen ollut ns. edellisessä elämässäni. Kova jätkä olen ollut silloinkin, ottaen huomioon, että meikäläinen hosui vaan jousipyssyn kanssa, kun muut käyttivät sädeaseita! Helvetinmoinen katkeruus vaan on edelleen Zannahin Darthia kohtaan -näki saatana sekin jo kaukaa, että meikkiksellä on vaan jouskari, niin tulee helvetti ja tempasee murskausvoimalla kupoliin. No, Zannahille sen verran terkkuja, että Laa ei muuten ollut mikään vahinko...hahahahahaaaa!
Ei jumalauta, luulin vielä eilen, että mun blogini on edes suunnilleen turhinta mitä verkosta löytyy. Olin väärässä.

Ja peijooni, rytmiryhmä kasvaa vaan, näinköhän päästään tusinaan ennen juhannusta. Tervetuloa Reeta -yksi tyylikkäimmistä mimmeistä joihin olen joskus tutustunut. Vituttaa vaan, että olet ehkä liian tyylikäs siihen, että kehtaisin vaatia Sinulta samaa kuin muilta naislukijoiltani, siis sitä tissinnäyttöä. No, lasken sen varaan, että aloit lukemaan juurikin siksi, että saisit hyvän syyn tulla joskus soittelemaan ovikelloa läpinäkyvässä paidassa...
Ja edith, Sinusta täällä olen jonkinlaista julkkista koittanut jo tehdäkkin, mutta vielä on matkaa siihen, että Sua pyydetään johonkin "Tanssii tähtien kanssa"-ym. paskaohjelmiin. Tissit ei niin kiinnosta, ne nään varmaan sitten joskus Kuuban nudistirannoilla.
Teille molemmille tiedoksi, että tämä blogi "kertoo henkilöstä, saatoitte tietysti olla etsimässä samannimistä tähteä"... Hohhoijjaa.

Alkaa vissiin kuulostamaan turhan perverssiltä. Ei nimi miestä pervonna?
Palataan.

-Petja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti