keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Pekka menee töihin...

...ja muita ihmisyyttä loukkaavia rikoksia viikon varrelta. Huomautan tähän alkuun, että tän viikon saattaapi olla toi runosuoni hieman tukossa. Johtuen ihan vaan siitä, että himasta on netti poikki. Ja se taas johtunee siitä, että käytän kotonani röyhkeästi paikallisen yläasteen langatonta verkkoa, ja nyt on hiihtoloma, ja koneet koululla ilmeisesti kiinni. Työmaalla en kehtaa kirjoitella, ainakaan joka päivä. Nyt kehtaan.

Pekka tosiaan menee töihin. Ja huhujen mukaan oikein johonkin asiakaspalveluhommaan. Nyt puhun siis toveristamme Pöllö-Pekasta. Miehestä, joka ei voi mennä sateella ulos "koska muuttuu oravaksi." Mies, joka tuulettaa huonettaan pitämällä palsternakkaa ikkunan välissä, ja jonka huoneessa joutuu tuulettamaan ihan vaan siksi, että sängyn alla oleva "kaalijumala" on alkanut mätäntyä. Mies, jonka asiakaspalvelun voisin kuvitella olevan jotain -Sanoiks sä mua homoks? -En! -Sanoithan, saatana!, ja sitten mennään... Ei vaan, haluan tähän väliin kertoa, että Pekka on OIKEASTI HIENO MIES. Ja asiakaspalvelussa varmasti parempi ja pitkäpinnaisempi kuin allekirjoittanut.

Tsärde liittyi Facebookiin. Se jos mikä on akateemikon suurin epäluottamuslause Männistön kaljanlanttaajaporukkaa kohtaan. Tsärde muuten lukee tätä blogia, mutta on sen verran tosiaan akateemisempi kuin meikkis, että ei kirjaudu "lukijaksi". Tuossa viikonloppuna pämpätessämme selvisi syykin siihen. Ja se on YKSI sana, joka löytyy YHDESTÄ tekstistäni. Ilmeisesti Tsadissa koetaan jotenkin loukkaavana se, että puhutaan asioista niinkuin ne ovat. Ja tuokin sana oli ihan vaan itseironinen piikki omaa ylimielisyyttäni kohtaan. (<-all time-historian hienoin lause...) Mutta kerron selvyyden vuoksi tähän väliin, että Tsärde on OIKEASTI HIENO MIES. Ja akateemisesti varmasti koulutetumpi kuin allekirjoittanut.

Naku lähti naisiin. Se taas oli pohjoisen pallonpuoliskon kovin uutinen sitten Raimo Helmisen jäähyväisottelun. Oli siinä kyllä houkuttelukin, että sain Nakun lähtemään kyyläämään minkälainen mimmi oli kyseessä. Kun en sitä tiennyt itsekkään. Kiva likka kuitenkin, Naku oli muuten niin herrasmies kuin kuka vaan meistä kahden ja puolen promillen kekkulissa. Mutta sanon kuitenkin tähän väliin, että Naku on OIKEASTI HIENO MIES. Ja varmasti kovempi naistenmies kuin allekirjoittanut.

Ei jessus, mutta tää meni aikalailla vittuiluksi tämä teksti. Onneksi OIKEASTI HIENOT MIEHET ymmärtävät pikku puukkoja. Toisin kuin allekirjoittanut.

-Petja

Ai, vittu, niin. Se Tsärden "suosikkisana" oli muuten "panopuunverso". Mitä mieltä muut lukijat?

2 kommenttia:

  1. Pakkohan tätä on kommentoida, saatana.

    Voisitko ensinnäkin selventää, että miten henkilökohtainen ristiretkesi ja angstaamisesi Facebookia kohtaan on yleistettävissä 'Männistön kaljanlanttaajaporukkaan'?. Ja samantien vauhtiin päästyäsi jatkaa, että minkä takia juuri allekirjoittaneen rekisteröityminen sinne ottaa niin koville, kun sinne mainittuun porukkaan kuuluvista on rekisteröitynyt jo useampi henkilö? (Ja huomattavasti paljon aikaisemmin kuin minä.)

    Toi sun akateemisuustraumasi taas onkin asia erikseen, enkä nyt jaksa siitä edes aloittaa. Tosin nythän sulla on oiva foorumi vaikka analysoida sitä näin julkisesti, kun olet omia polkujasi seuraten, laumaan liittymättä ja Facebookista pois pysytellen alkanut näinkin Omaperäisen Harrastuksen kuin blogin pitämisen.

    Hymiöitä ei tueta.

    VastaaPoista
  2. Hei Jarno, ja kiitos, että osallistuit keskusteluun.

    Facebook-angstini -joksi Sinä, ystäväni, vekkulimaisesti käytöstäni nimität- johtuu:
    A)Siitä, että pelkään pilsunjuontiharrastuksemme rajoittuvan tulevaisuuden Naamakirjayhteiskunnan myötä pelkkään koneen ääressä naukkailuun ja toistemme tökkimiseen virtuaalisesti, sen sijaan, että nauttisimme elämästä vanhaan malliin milloin missäkin tallinnurkassa. Ja Jarno, "Männistön kaljanlanttaajaporukalla" ei todellakaan ole mitään tekemistä tämän asian kanssa, käytin termiä ainoastaan viitatakseni aikaisempaan tekstiini "Naamakirja (Felchbook), jossa käytin läheisesti ko. yhteisöön liittyviä ihmisiä esimerkkinä huolestumiseni syystä. Mutta, niinkuin tiedät, naisten takia minäkin kuljen usein valtavirran mukana, ja lipsun periaatteistani. Eikö Sinua, jäsen J, huolestuta yhtään tämän maailman meno?
    B)Ei ota rekisteröitymisesi enää koville, olen jo kuusi yötä valvottuani päässyt asian yli. Ja tiedän, että Facebook tarvitsee enemmän minua, kuin minä Facebookia. Kaikilla se ei vaan toimi niin.

    Akateemisuudesta sen verran, että se on pelkkää vittuilua. Mulla ei ole vitunkaan aavistusta edes siitä, mikä on akateemikko. Paavo Haavikko kuulemma on. Ja "who the fuck is" Paavo Haavikko. Tuttu nimi, varmaan joku jääpalloilija.

    Eikä tämä ole harrastus, tämä on terapiaa. Ja yksin ollessani toimii paremmin kuin Topi Sorsakoski.

    Hymiöitä ei tosiaan tueta.

    -Petja

    VastaaPoista