sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Syntymäpäivät

Oolsprait. Nyt taas tajuaa senkin, että miksi vietetään syntymäpäiviä, eikä syntymäpäivää. Mulla ainakin heilahti kokolailla viikko.

Itse varsinaisesta päivästä -elikkäs se oli torstai- sen verran, että vieraita kävi kaikki kolme. Elviira, Laakkonen ja Mickey, kiva kun poikkesitte. Myöhemmin sitten vielä tuli se antautuvainen ja lisääntymiskykyinen naaraskin, mutta se oli jo perjantain puolella.

Niin tosiaan silloin torstaina saatiin kuningasidea ystäväni Mickeyn kanssa, että lähdetään Itä-Suomeen "ostoksille". Kuskiksi saatiin yksi ihanista lukijoistani, elikkäs lapa. No, just tasan Vääksyyn asti päästiin, ja siellä kapakkiin, jossa tuli nekkariin että heilahti. Täytyy tosin puolustella sen verran, että "tanssikaveri" oli n. 210cm pitkä ja painoi varmaan sen 130kg, ja tämä on yhtään liioittelematta. Kokoero oli siis melkoinen. Mutta periaatehan on se, että kun isoimman pudottaa heti alkuun, niin muut yleensä lähtevät karkuun. Nyt vaan ei käynyt kortti kirkonmiehellä... Hauskaa oli silti, ja hauskemmaksi olisi muuttunut, jos olisivat poikaset olleet paikalla sillon kun palattiin pelipaikalle hieman arsenaalia mukana.

No Lammilta haettiin sitten kaksi naarasta mukaan, ja palattiin kotinurkille. Toisen naaraan lisääntymiskykyä en sitten edes välittänyt testailla.

Perjantaina oli sitten uudet syntymäpäivät, joissa kävikin oikein kaksi vierasta. Toinen oli sisareni Pate, ja toinen hyvä ystäväni ja kaikinpuolin mainio seuramies Lärviö. Lärviön kanssa ei aikoihin ollakkaan tehty kuppia ja jauhettu puutaheinää, helvetin kiva kun poikkesit. Ja toivottavasti sisareltani sain "sukulaispisteitä" jäätelökakusta. Kiva kun kävit Sinäkin.

Eilen, elikkäs lauantaina, käytiin vielä Hämptonissa kiekkopeliä kyyläämässä. Seura (olet muuten Ripsi aika makee mimmi noin niinkun vaatteet päälläkin)oli hyvää, matsi aivan totaalisen paska. Oli muuten harvinaisen paljon padasjokelaisia Kerho-faneja samaan aikaan paikalla. Kiva reissu, tosiaan, kiitos kaikille osallistujille.

OK. Yksi uusi lukijakin ilmestynyt. Tuukka, hyvä, että luet, mutta Sinä voit sen tissinnäytön vaikka delegoida vaimollesi...

Jatketaan taas. Huomenna voisin avautua aiheesta oikeuslaitos.

-Petja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti